Аннесен уявне

«Анне» сёмах м.нпе танлаш.!

Кун-=ул пу=ламёш. - анне?

Вёл пурнё= вит.м.: ун т.ш.

Пире парать хёй ёшшине?

Пир.н Ра==ей Президенч.н Указ.пе кил.ш\лл.н Аннесен уявне уявлас пирки 1998 =улхи январ.н 30-м.ш.нче йышённё?

Аннесен уявне кашни =улах ч\к уйёх.н юлашки канмалли кун.нче уявлатпёр?

Анне! Ачаш та =еп.= сёмах? Анне пурри - пуянлёх: телей: чун ёшши? Анне =инчен композиторсем юрё к.в.ле==.: =ырав=ёсем сёвё: калав: повесть шёр=ала==.? Чёваш Республикин Президенч. Н?В?Федоров чёваш амёшне хисеплесе Атёл х.рринче палёк лартни ырё пулём? Эпир унпа мёна=ланатпёр: м.нш.н тесен Ра==ейри п.р хулара та кун пек чаплё палёк =ук?

Пĕтĕмĕшле пĕлÿ паракан муниципаллă бюджет учрежденийĕнче «Чăваш Республикин Елчĕк районĕнчи Г.Н. Волков ячĕллĕ Аслă Елчĕкри пĕтĕмĕшле пĕлÿ паракан вăтам шкула» чÿк уйăхĕн 26-мĕшĕнче Аннесен уявне халалласа концерт иртрĕ.

Хушкина Н.А. тата Питакова В.И. вĕренекенĕсене тăвăллăн алă çупса кĕтсе илчĕç. Ачасен сăввисем, çепĕç юррисем амăшĕсен чĕрисене тыткăнларĕç.

Аннесен уявне халалласа шкулта ÿкерчĕксен куравĕ йĕркеленĕ. Хушма вĕренÿ «Рукодельница» кружок ĕçченĕсем алă ĕçĕсем вырнаçтарса хунă. Аннесем чылай вăхăт ирттерчĕç çак ĕçсем умĕнче, хăйсен ачисен ĕçĕсемпе киленчĕç.